• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۵۱۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۳
کرمانشاه » اقتصادی
استاندار کرمانشاه:

 تجزیه و تحلیل مسائل اقتصادی با عینک سیاسی آب در هاون کوبیدن است

استاندار کرمانشاه گفت: بر اساس اسناد توسعه‌ای روند رشد و تعالی استان با تلاش مضاعف در سال جهش تولید ادامه دارد و رونق صنعت مسکن به عنوان محرکی مهم در پویایی اقتصاد در اولویت برنامه ریزی‌های سال جاری قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه «هوشنگ بازوند» در جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی بهبود فضای کسب و کار را راهکاری موثر در ایجاد اشتغال به عنوان محرک اقتصاد ذکر کرد و اظهار داشت: این مهم در تحقق اهداف پیش بینی شده در سال گذشته از جمله کاهش سه درصدی نرخ بیکاری بسیار موثر بوده و تسهیل و بهیود شرایط برای راه اندازی کسب و کار‌ها تداوم دارد به گونه‌ای که فرآیند‌های اضافی حذف و امکان ایجاد جذابیت نیز ایجاد شود.
بازوند فعالیت مستمر تیم اقتصادی، دارایی، اتاق بازرگانی و فعالان‌ای حوزه را در ارتقای رتبه کسب و کار قابل تقدیر دانست و گفت: وضعیت فضای کسب و کار در استان امروز مطلوب و تثبیت شده است و باید در این مسیر با تلاش مضاعف در سال جهش تولید حرکت کنیم زیرا مبنای رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال بهبود فضای کسب و کار است.
مقام ارشد استان افزود: روند بهبود کمی و کیفی شاخص‌های توسعه استان تداوم دارد و با الحاق پیوست جهش تولید به اسناد رونق تولید، اقتصاد مقاومتی و اشتغال مسیر بهبود، رشد و تعالی استان را با همت مضاعف ادامه خواهیم داد و البته تأکید می‌کنم تجزیه و تحلیل وضعیت اقتصادی استان با عینک سیاسی آب در هاون کوبیدن است و خروجی و دستاوردی برای استان ندارد.
وی مشارکت بخش خصوصی را در تحقق اهداف تدوین شده به ویژه در حوزه صنعت بسیار مهم ارزیابی کرد و بیان داشت: در این نشست مباحث بسیار مناسبی مطرح شد و عزم و جدیت تولید کنندگان، کارآفرینان و تلاشگران حوزه‌های مختلف اقتصادی در سال جهش تولید سبب شده این موضوع از شعار به گفتمان و فرهنگ عمومی تبدیل شود و همه برای رشد و سربلندی استان و خدمت به مردم تلاش بیشتری داشته باشند.
او حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، جذب سرمایه گذار و ایجاد جذابیت برای اخذ سهم بیشتر در بازار سرمایه را به عنوان ابزار‌های جهش تولید ذکر کرد و گفت: برای رشد اقتصادی علاوه بر منابع بانکی و تسهیلات به بازار سرمایه نیز نیار داریم و با تقویت این حوزه به سمت تقویت تولید حرکت خواهیم کرد.
استاندار کرمانشاه در ادامه این جلسه که گزارشی از مشکلات حوزه ساخت و ساز توسط فعالان بخش خصوصی و نهاد‌های متولی ارائه شد؛ تصریح کرد: هر چقدرهزینه کار‌های قانونی ساخت و ساز را زیاد کنیم، مردم سراغ شیوه‌های غیرقانونی می‌روند و این یکی از مشکلات عمده در حوزه اداره امور شهری است که باید اصلاح و بازنگری شود.
وی با اشاره به تلاش فعالان حوزه ساخت و ساز در استان گفت: اگرچه دولت اقداماتی برای حل مشکلات حوزه مسکن انجام می‌دهد و برنامه‌های خوبی در این زمینه دارد، اما قرار نیست که ساخت و ساز مسکن را دولت انجام دهد، بلکه بخش عمده کار بر عهده بخش خصوصی است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی نبایددولتی یا خصولتی باشد و در عرصه تصمیم گیری باید پویایی و نقش آفرینی مطلوبی درزیبایی سیمای شهر داشته باشد؛ تاکید کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان باید در کنار تصمیم‌گیری‌های مستقل، بخش دولتی و مسکن و شهرسازی را نیز یدک بکشد، نه اینکه خود وابسته به بخش‌های دولتی باشد.
بازوند صنعت ساختمان را محرکی برای رونق ۲۰ تا ۳۰ صنعت دیگر ذکر کرد و گفت: با رونق این حوزه در سال جهش تولید امکان حرکت زنجیره‌ای از تولید و کسب و کار فراهم و عملاً در رشد اقتصادی نیز موثر است.

او گفت: در سال جاری عملیات اجرایی هفت هزار واحد در قالب طرح اقدام ملی مسکن آغاز خواهد شد و بر اساس برآورد اولیه در این طرح ۹ هزار واحد ساخته خواهد شد.
ساختمان سازی در کرمانشاه نیازمند پوست‌اندازی است
بازوند در ادامه خواستار توجه ویژه به ساخت و ساز‌ها در کرمانشاه شد و ادامه داد: متاسفانه در کرمانشاه خانه هاییبا نما‌های زیبا ساخته نمی‌شود وعلی رغم هزینه‌های سنگین در پرویه درنهایت فضای شهر دارای زیبایی نیست به گونه‌ای که از منظر گردشگران این مهم قابل درک است و بر این اساس پوست اندازی شیوه ساختمان سازی در کرمانشاه ضروری است و سازمان نظام مهندسی حتما باید به شیوه ساخت و ساز‌ها خصوصا در بعد نما توجه کند و تجدیدنظر‌های لازم را در این زمینه انجام دهد.
استاندار کرمانشاه از قانون جامع شهرداری‌ها نام برد و خاطرنشان ساخت: کمیسیون ماده محل ۱۰۰ محل درآمد و فروش جسم شهر نیست و اگر شهرداری از این محل به عنوان درآمد استفاده نماید در واقع جسم شهر را فروخته است.
وی در ادامه اشاره‌ای هم به مشکلات کمیسیون ماده پنج و ماده ۱۰۰ داشت و یادآور شد: اگر تعداد پرونده‌هایی که به این کمسیون‌ها می‌رود زیاد است، یعنی طرح جامع و طرح تفصیلی شهر مورد تایید مردم نیست و نیازمند اصلاح و بازنگری است.
بازوند به مسوولیت تأمین مسکن و برنامه ریزی در این حوزه اشاره کرد وگفت: بسیاری از دلایل ایجاد مشکلات حاشیه نشینی و سکونتگاه‌های غیررسمی ناشی از تصمیم‌های نادرست در کمیسیون ماده ۵ در گذشته است که امروز چنین تبعاتی را شاهد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: اگر مدیران مربوطه برای مسکن مردم به خوبی برنامه‌ریزی نکنند، خود مردم به میدان می‌آیند و مجبور می‌شوند برای زن و بچه‌هایشان سقفی درست کنند که این روند هزینه بیشتری را هم به سایر مردم و هم به حاکمیت تحمیل خواهد کرد.
استاندار کرمانشاه تسهیل‌گری در امور مرتبط با مسکن را ضروری دانست و عنوان کرد: گاهی آنقدر هزینه کار‌های قانونی را بالا می‌بریم که هزینه کار غیرقانونی از آن کمتر می‌شود و مردم سراغ کار‌های غیرقانونی خواهند رفت.
بازوند کاهش بروکراسی ساخت و ساز خصوصا در زمینه بافت تاریخی را مهم برشمرد و ادامه داد: سخت‌گیری اضافه نه تنها بافت تاریخی را حفظ نمی‌کند، بلکه آن را نابود خواهد کرد.
استاندار کرمانشاه اشاره‌ای هم به جلسه اخیر شورای عالی معماری و شهرسازی کشور داشت و گفت: در این جلسه بازنگری طرح جامع کرمانشاه را مطرح کردیم که مورد موافقت وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.
بازوند اشاره‌ای هم به اضافه شدن ۳۴۰ هکتار به شهر کرمانشاه در در راستای طرح اقدام ملی مسکن داشت و افزود: اضافه شدن این منطقه با کار کارشناسی دقیق انجام شده و امیدواریم آماده سازی آن هرچه زودتر انجام شود و شاهد اقدامات خوبی در زمینه طرح اقدام ملی مسکن در این محدوده باشیم.
در این جلسه که در سالن شهدای دولت استاندرای برگزار شد، گزارشی از بهبود که به منظور بررسی وضعیت کسب و کار، خسارت‌های وارده از کرونا در حوزه اقتصاد و مشکلات حوزه‌ی ساخت و ساز مسکن ارائه شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاراته قهرمانی جهان؛ دومین برد پیاپی اباذری در قاهره
حضور پزشکان متخصص در شهر دوزه شهرستان جهرم
حیدری با یک برد و ۲ شکست از مسابقات کاراته جهان کنار رفت
کشف گنج ۸۰۰ میلیارد تومانی در مشهد صحت ندارد
برگزاری یادواره شهدا در روستای آهنگری ممسنی
حماس خواستار اعمال مجازات‌های بازدارنده علیه رژیم صهیونیستی شد
آینده ایران را فناوری‌های ساخته‌شده در داخل می‌سازند
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
استقبال امامان جمعه شهر های مختلف استان از طرح ایران جان ،گلستان ایران
رونمایی از کتاب «او اولین بود» در آران و بیدگل
لیگ برتر فوتبال؛ پیروزی پیکان مقابل ملوان بندر انزلی
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار به مناسبت روز نیروی دریایی
آغاز به کار نخستین همایش کشوری رویکردهای نوین آموزش علوم پزشکی در بابل
برپایی آیین وحدت‌بخش نماز جمعه در کردستان
نفس‌های شهر در دود فرسودگی
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا
برگزاری میز خدمت قوه قضائیه در محل برگزاری نماز جمعه تهران
فردا ادارات و‌ دانشگاه های البرز دایر و‌ مقطع ابتدایی غیر حضوری است
سخنان اخیر مقام معظم رهبری از موضع اقتدار بود و عزت در آن موج می‌زد.
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)